Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi

WEB https://sarbakmetal59.meb.k12.tr
Adres : KIZILPINAR NAMIK KEMAL MAH. EREN CAD. NO 186 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
VİZYON : Küçük bir okuldan büyük bir dünya ile baş edebilecek ve geleceğe iz bırakabilecek bireyler hedefliyoruz.
MİSYON : Çağdaş eğitimin temel ilkelerini benimsemiş, yenilikçi, öğrenci merkezli, başarı grafiği süreklilik gösteren, araştırmacı, lider, işbirliğine açık, kültürü ve kendisiyle barışık , aydın Atatürk gençliğini yetiştiriyoruz.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Saatler : 8.30 -15.40
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Okul doğalgaz ile ısınıyor.
Servis :
Ulaşım : Kızılpınar-Çerkezköy dolmuşları ile ulaşım gerçekleşmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulun bulunduğu Kızılpınar eskiden beldeyken Tekirdağ´ın büyükşehir olmasıyla Çerkezköy İlçesine bağlanmıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kızılpınar Namık Kemal Mah. Eren Caddesinde bulunan okulumuz Çerkezköy ilçe merkezine 5 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 725
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz bu yıl merkezi yerleştirme ile en düşük 77 puanla öğrenci almıştır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz TYT ve AYT sınavlarında dersler bazında ilçemizde sınavsız öğrenci alan Anadolu Liseleri arasında birçok derste en yüksek net ortalamalarına sahiptir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2019-2020 Eğitim öğretim yılı sonunda yapılan TYT ve AYT sınavları sonucunda oluşan puanlarla üniversiteye yerleştirmemiz %68'dir
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda basketbol, voleybol, masa tenisi, futsal ve benzeri alanlarda eğitimler verilmekte olup lisanslı öğrencilerimizin oluşturduğu okul takımımız ilçe düzeyinde yapılan birçok yarışmada derece elde etmektir.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz TÜBİTAK Bilim fuarına ve Bir Fikrim Var proje yarışmalarına her yıl başvuru yapmaktadır.
Proje Çalışmaları :